Dag 2

Har ännu inte varit ute på några matcher utan sparar mig inför en hektisk kväll..

Först ut är HJ18-1/8 mellan Sirius och Axberg från Örebro i Fyrishov klockan 17.45. Blir en mycket intressant match. Sirius sätts verkligen på prov här då Axberg är ett mycket starkt lag som slutade på en 3e plats i en Juniorallsvenskan-serie. Dock har man även ett HJ20-lag där de flesta stjärnorna spelar. Simon Lindroos t ex. Jag håller Sirius som favoriter, men dock knappt.

Sen efter det beror det lite på andra resultat men det ser ut som det blir lite häng i Fyrishov fram tills 21 då det är Stenhagen som gäller och Sirius P93 som förhoppningsvis spelar åttondelssfinal. Man möter nu Hammarby i sextondelsfinal klockan 16.40. Och i åttondelen i så fall ställs man mot antingen Tiikerit Blue eller Hässelby.
Hammarby bör man klara av med tanke på att de spelade lika mot Gottsunda som inte är något direkt starkt P93-lag och inte ens har ett lag i P93A. Sen Hässelby ser starka ut och vann sin grupp enkelt efter 6-2,6-2,8-1. Deras gruppmotståndare har jag dock inte koll på, men Hässelby brukar alltid ha bra ungdomslag.

Vid vinst för Sirius väntar antingen Älvsjö eller vinnaren mellan finska Nokian KrP/IK Sätra(Gästrikland). Det lär bli Älvsjö som är ett mycket bra lag, de slutade på en andraplats i Juniorallsvenskan Mellersta Svealand. Man har flertalet spelare som spelar med Älvsjös lag i Div 1 Norra och speciellt Daniel Thorsson som ses som en av Sveriges största back-talanger född 1990 och som varit en framträdande spelare i U19-landslaget nu i år och redan förra året som "ett år för ung".

Blir ingen lätt väg fram för Sirius. Men blir minst sagt en intressant kväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Till bloggens startsida