Fyrishov A

Vaksala SK som vi i J2 slagit med 12-1 i serien spelar just nu i A-hallen mot ett finskt gäng..

Ställningen är mirakulöst endast 1-0 till finnarna trots stort spelövertag. Vaksala ser visserligen lite bättre ut än när vi mötte dom, men det är knappt någon skillnad. I paus är ställningen 1-0 och det har haglat utvisningar i slutet av perioden. Messiga utvisningar som hands och hög klubba bland annat. De finska klacken håller igång med trumma och megafon men ändå ledar man endast med ynka 1-0 efter 20 spelade minuter. Vaksala känns ofarliga och är ingen segerkandidat i HJ19:B nu när seriespelet drar igång igen...

Sirius börjar dyka upp i spelargångarna efter en liten promenad och de ser inte alls taggade ut. De ser riktigt trötta ut... Återstår att se vad finska Pauhu kan prestera. Är dom bra och taggade blir det en tuff uppgift för ett till synes otaggat Sirius. Men som sagt, finska lag brukar ju kunna vara riktigt usla och namnet Pauhu är inget som känns igen så det är säkert något riktigt brö-gäng.

Nu drar andra perioden igång här i A-hallen och efter 12 sekunder kan Finnarna öka på till 2-0 i Power-Play efter taffat försvarsspel framför mål. Nu känns det som det kan rinna iväg.

Återkommer med Live-reff från Sirius-matchen...